Predstavnici industrije nekretnina još jednom nagradili tim stručnjaka iz TPA Poljska i Baker Tilly TPA

21. новембра 2020 | Reading Time: 2 Min

Drugu godinu zaredom, poreski i finansijski savetnici iz kompanije TPA Poljska, koji trenutno posluju i pod brendom Baker Tilly International, dobili su nagradu u kategoriji poreski i finansijski savetnik u okviru nagrade EuropaProperty CEE Investment & Manufacturing Awards, jednoj od najvažnijih na tržištu nekretnina.

„Ove godine nam je zbog teških okolnosti nagrada posebno dragocena. Drago nam je da su odnosi, poverenje i kvalitet usluga izgrađeni tokom godina učinili da nam klijenti povere usluge poreskog i finansijskog savetovanja u izmenjenoj pandemijskoj realnosti. Svakako, to nam je dodatni motiv da dalje zadatke i projekte realizujemo u više ili manje virtuelnim formatima. Ovo je nagrada za ceo tim koji je, uprkos dinamičnom tržištu, pokazao punu posvećenost i kreativnost. Zahvalila bih se svima i čestitam!“- izjavila je Małgorzata Dankovska, Partner odgovoran za sekor poreskog savetovanje i nekretnine TPA Poljska.

„Ono što razlikuje našu ponudu je multidisciplinarnost i sveobuhvatnost usluga. Kupci dobijaju sveobuhvatnu podršku u datom projektu – poresku, finansijsku i pravnu, što značajno minimalizuje rizik i garantuje brži i skladniji tok transakcija “, objašnjava Krzisztof Horodko, Rukovodeći partner kompanije Baker Tilly TPA.

Važno je naglasiti da se od avgusta 2020. godine, finansijske usluge koje pruža tim za reviziju i poslovno savetovanje, pružaju pod brendom Baker Tilly TPA. Ovo je efekat produbljivanja saradnje TPA sa mrežom Baker Tilly International, svrstanom među TOP 10 globalnih konsultantskih kompanija, kao i potvrda međunarodnog dometa, ali i potvrda primene najviših i objedinjenih standarda.