Dobrodošli u TPA Grupu!

Da li tragate za partnerom koji razumije vaše potrebe? Koji govori vaš jezik, poznaje poslovanje kojim se bavite i koji će strpljivo saslušati ono što vas brine?

U tom slučaju je TPA Grupa pravi poslovni partner za vas. Naše najvažnije alatke nisu džepni računari, ogromni tabelarni pregledi ili najnovije tehnologije, već oko koje sve pomno posmatra, uho koje sve pažljivo sluša, dobar nos i pošten razgovor.

Samo oni koji komuniciraju na ravnopravnim osnovama i koji se mogu identifikovati sa svakim projektom naći će rješenje koje im najviše odgovara. To je ono što mi podrazumijevamo pod pojmom poslovanje licem u lice, i upravo to radimo. I stalno tako, na regionalnom i na međunarodnom nivou. Na poljima pružanja savjeta o porezimaračunovodstvarevizije i davanja savjeta opšte prirode.

12 zemalja. 1 kompanija. TPA Grupa.

TPA Grupa vam stoji na raspolaganju u zemljama centralne i jugoistočne Evrope: u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Poljskoj, Republici Češkoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji. Oko 1.700 zaposlenih koji rade na 30 lokacija u dvanaest zemalja vode brigu o onome što vas brine.

TPA Grupa: regionalni korijeni. Mreža u cijelom svetu.

TPA Grupa je nezavisan član alijanse „Baker Tilly Europe“ i zahvaljujući toj činjenici u stanju je da svojim klijentima obezbijedi mrežu u cijelom svijetu savjetnika za poreska pitanja, revizore i konsultante.

Zbog naše povezanosti sa mrežom „Baker Tilly International“, dvanaest zemalja nezavisne TPA Grupe savršeno je povezano na globalnom nivou i u stanju smo da pružamo usluge visokog kvaliteta u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta.

Mreža „The Baker Tilly International“ u ovom se trenutku sastoji od 123 nezavisnih članova u 148 zemalja i ukupno zapošljava preko 37.000 lica u 740 kancelarija. Na taj način ona je među prvih 10 globalnih konsultantskih mreža.